W strategię browaru wpisane jest warzenie specjalności, odchodzenie od piw głównego nurtu na rzecz piw specjalnych. Nasze piwa są przygotowywane z wyjątkową dbałością o odwzorowanie najbardziej charakterystycznych cech stylu, z zastosowaniem wyjątkowych technologii i surowców, z poszanowaniem tradycji, są długo leżakowane.
Browar Fortuna w Miłosławiu to jeden z nielicznych browarów w Polsce, gdzie stosuje się tradycyjne, otwarte kadzie fermentacyjne. Piwo w otwartych kadziach jest fermentowane tak, jak chciała natura: bez zbędnego przyspieszania, tradycyjnie, z dbałością o smak piwa. Dzięki swobodnemu dostępowi do tlenu drożdże mają idealne warunki do rozwoju, co w efekcie daje niepowtarzalny, świeży smak i bogaty aromat prawdziwego piwa.
-
- Out of Stock
- Browar Fortuna
Cydr Jabłk. półsłodki Miłosław 0,5 L but. zwr.
- 5,67 zł
- Wyborny napój alkoholowy wytwarzany ze smakowitych, dojrzałych jabłek. Prawdziwy cydr powinien pochodzić od natury, dlatego w Cydrze Miłosławskim nie ma miejsca na żadne sztuczne dodatki. Cydr Miłosławski łączy kilka starannie dobranych odmian jabłek uprawianych w Polsce. Cieszy oko wspaniałą złotą barwą i ujmuje aromatem jabłek dojrzewających w słońcu.
- Dowiedz się więcej
-